ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ταξίδι στην Ιταλία για τον Γκαμπιαντίνι

ΑΠΕ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει εις πέρας την υπόθεση Γκαμπιαντίνι και κάνει ό,τι μπορεί για έρθει σε συμφωνία με τον 31χρονο φορ.

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι φαίνεται πως είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για την κορυφή της επίθεσης. Οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να μη μείνουν στον δίαυλο επικοινωνίας που άνοιξαν με την πλευρά του 31χρονο επιθετικού, αλλά έκαναν ένα ακόμα βήμα.

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ιταλία με στόχο δια ζώσης συνάντηση, προκειμένου η υπόθεση να προχωρήσει. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει εξ’ αρχής η πλευρά του ποδοσφαιριστή, η αποδέσμευση από τη Σαμπντόρια θα επιτευχθεί είτε η ομάδα της Γένοβας ξεπεράσει τα οικονομικά θέματα που έχει και δηλώσει συμμετοχή στη Serie B είτε κατρακυλήσει σε χαμηλότερες κατηγορίες.

Το θέμα της αποδέσμευσης Γκαμπιαντίνι

Ο Γκαμπιαντίνι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2026 και η πλευρά του παίκτη έχει μεταφέρει πως η Σαμπντόρια θα λύσει το συμβόλαιο προκειμένου να «αποδεσμευτεί» από το ποσό με το οποίο την «επιβαρύνει» το συμβόλαιο του Γκαμπιαντίνι για τα επόμενα χρόνια.

Οι «ασπρόμαυροι» πάντως, ακούγονται επιφυλακτικοί με τα όσα τους μεταφέρει η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναφορικά με την «ευκολία» αποδέσμευσής του και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνει και μια δια ζώσης συνάντηση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News