ΝΤΙΕΓΚΟ ΓΙΟΡΕΝΤΕ: Ανανέωσε με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ντιέγκο Γιορέντε έως το 2027 και δήλωσε ευτυχισμένος για την εξέλιξη.
Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει έως το 2027 ο Ντιέγκο Γιορέντε. Ο 26χρονος μέσος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο, ενώ το προηγούμενο ολοκληρωνόταν το 2024.
Ο Ισπανός θα λάβει μία μικρή αύξηση στις αποδοχές του και θα συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Τσόλο Σιμεόνε. Την τελευταία τριετία ο 26χρονος έχει καταγράψει 82 συμμετοχές, σημειώνοντας 18 γκολ, ενώ μοίρασε και 17 ασίστ.
Marcos Llorente signs contract extension until 2027 ? pic.twitter.com/UWlvqmQcaA
— Atlético de Madrid (@atletienglish) August 18, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
