Ολυμπιακός: Το πρώτο 24ωρο του Μαρτίνεθ, οι συνεργάτες από Ισπανία και οι ατάκες του Καρεμπέ

Ολυμπιακός: Το πρώτο 24ωρο του Μαρτίνεθ, οι συνεργάτες του και οι ατάκες του Καρεμπέ

Δεν έχασε χρόνο ο Μαρτίνεθ, που έχει αναλύσει τον Ολυμπιακό και έχει πει τι θέλει στον Κορδόν, ετοιμάζοντας το γραφείο του στο Ρέντη, όπου τον υποδέχθηκε ο Καρεμπέ στην πρώτη του επίσκεψη στις προπονητικές εγκαταστάσεις

Ο Ολυμπιακός δεν πέρασε απλά στην εποχή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά η δουλειά έχει ξεκινήσει. Μαζί με τον Αντόνιο Κορδόν τρέχουν ήδη θέματα που έχουν οριοθετήσει από τις συζητήσεις τους στην Βαρκελώνη.

Έτσι ο 42χρονος προπονητής έκανε πολλά στο πρώτο του 24ωρο στην Ελλάδα. Αρχικά βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Υπέγραψε το συμβόλαιο του, που ήταν έτοιμο και το είχε παραλάβει, από τον Κορδόν, όταν συναντήθηκαν στην Ισπανία.

Συμβόλαιο που είναι για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα, κάτι το οποίο αφορά απόφαση και των δύο πλευρών, για το αν θα ενεργοποιηθεί.

Στο Ρέντη ο Μαρτίνεθ και ο Καρεμπέ

Χωρίς να χάσει χρόνο ο Μαρτίνεθ, μαζί με τον Κορδόν επισκέφθηκαν τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη. Μαζί ήταν και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γάλλος του ευχήθηκε να έχει πολλές επιτυχίες και του επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός είναι κλαμπ που κινείται στα πρότυπα των μεγάλων της Ευρώπης. Και πως θα του προσφέρει τα πάντα για να κάνει καλύτερα την δουλειά του.

Ο Μαρτίνεθ εντυπωσιάστηκε με όσα είδε στο Ρέντη και άρχισε να διαμορφώνει και το γραφείο του.

Θα έχει σήμερα πολλές συσκέψεις και με όσους θα βρίσκονται στο επιτελείο του. Σε αυτό θα είναι οι Μουρίκης (γυμναστής), Αγριογιάννης (προπονητής τερματοφυλάκων), τα παιδιά που είναι ήδη στο τμήμα των αναλυτών και φυσικά το ιατρικό επιτελείο του Χρήστου Θέου. Ρόλο θα έχει και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος σαν ένας εκ των βοηθών του.

Οι βοηθοί από Ισπανία

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει στο προπονητικό επιτελείο και ανθρώπους που συνεργάστηκε και στις ομάδες που ήταν στην Ισπανία.

Πρώτος είναι ο Ραούλ Εσπίνολα. Είναι το δεξί του χέρι και είναι μαζί από τα χρόνια του στην Γρανάδα. Είναι αυτός με τον οποίο σχεδιάζουν τα πάντα, από τις προπονήσεις, τις αναλύσεις, μέχρι και μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Μαρτίνεθ συνεργάζεται χρόνια με τον γυμναστή Βίκτορ Λαφουέντε. Και πως θα τον φέρει και στον Ολυμπιακό.

Αλλά και με τον Άλβαρο Γκαρσία, που είναι αναλυτής. Και αυτός αναμένεται να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα και να ενταχθεί στο ήδη πολύ καλό τμήμα αναλυτών που έχουν οι ερυθρόλευκοι.

Βέβαια όλα αυτά ακόμα δεν έχουν πάρει επίσημη μορφή και δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Αλλά είναι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία. Καθώς και οι τρεις τον έχουν ακολουθήσει και στις ισπανικές ομάδες που ήταν.

Η προετοιμασία και τα φιλικά

Σε κάθε περίπτωση η δουλειά έχει ξεκινήσει από τον Μαρτίνεθ. Που και σήμερα θα βρίσκεται στο Ρέντη μαζί με όλο το επιτελείο.

Καθώς ο προγραμματισμός για την προετοιμασία συνεχίζεται. Την Πέμπτη θα βρεθούν στον Ρέντη και οι παίκτες, ξεκινώντας με τις εργομετρικές εξετάσεις.

Επίσης ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ενημερωμένος και για ότι έχει ετοιμαστεί αναφορικά με την προετοιμασία και το βασικό της στάδιο. Αλλά και για τα φιλικά, με την Νόρτζελαντ να έχει ανακοινώσει πως θα είναι εκ των αντιπάλων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News