PREMIER LEAGUE: Την ανανέωση του Πογκμπά θέλει η Γιουνάιτεντ και βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη, για να το πετύχει
Την άμεση ανανέωση του Πολ Πογκμπά επιθυμούν στο Μάνστεστερ, με την Γιουνάιτεντ να στρώνει χρυσάφι στα πόδια του.
Έτοιμη να κάνει τον Πολ Πογκμπά τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με του «κόκκινους διαβόλους» να προσφέρουν 5ετές συμβόλαιο στον Γάλλο μέσο, με τις εβδομαδιαίες του αποδοχές να ανέρχονται στις 400 χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα και με την «Athletic».
Ο 28χρονος, σε περίπτωση που συμφωνήσει με τους Άγγλους, θα ξεπεράσει τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος αμείβεται με 375 χιλ. την εβδομάδα.
Ο Πογκμπά έχει έναν χρόνο στο συμβόλαιο του και η Παρί είναι έτοιμη, να τον κλείσει με ελεύθερη μεταγραφή, το ερχόμενο καλοκαίρι, εάν δεν ανανεώσει με τη Γιουνάιτεντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
