Άρης Μεταγραφές: Τελειώνει ο Ματέο Γκαρσία, επιβεβαιώνουν και στο Μεξικό

Ο Ματέο Γκαρσία δεν ακολούθησε την αποστολή του Άρη στο Ισραήλ ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις της μεταγραφής του στην Άτλας και είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία – Επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες και από το Μεξικό
Οι επαφές συνεχίζονται ανάμεσα στον Άρη και την Άτλας για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία, που έμεινε στην Ελλάδα και κάνει ατομικό πρόγραμμα, παρακολουθώντας και ο ίδιος τις συζητήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sportday.gr είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συμφωνία, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το Μεξικό, όπου γράφεται πως θα ταξιδέψει για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Στον Πανάγιο Τάφο η ομάδα του Άρη
Στο μεταξύ η ομάδα του Άρη συνέχισε την προετοιμασία της στη Χάιφα, μετά το πρώτο φιλικό ξεμούδιασμα, με γυμναστήριο το πρωί και γήπεδο το απόγευμα.
Αύριο, όλη η αποστολή θα μεταβεί το πρωί στα Ιεροσόλυμα για να επισκεφθεί τους Άγιους Τόπους και τον Πανάγιο Τάφο και έχει προγραμματίσει προπόνηση μόνο το απόγευμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
