Ολυμπιακός: Στην ΠΑΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την παρουσίαση Ντιέγκο Μαρτίνεθ

eurokinissi
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παρουσίαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.
Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.
Οι ερυθρόλευκοι περνούν και επίσημα στην εποχή του Ισπανού τεχνικού που παρουσιάζεται επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας (27/6) στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.
Μια εποχή στην οποία υπάρχει βεβαίως και ένας άλλος σπουδαίος Ισπανός, ο αθλητικός διευθυντής, Αντόνιο Κορδόν.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δε θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτή τη σπουδαία συγκυρία για την οποία βεβαίως ο ίδιος έχει φροντίσει πληρώνοντας υψηλά συμβόλαια σε προπονητή και αθλητικό διευθυντή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- Super League: Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές - Τι πρέπει να γνωρίζετε
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
