ΑΕΚ: Ο Λουίς Πάλμα και η αλήθεια...

Τι ακριβώς ισχύει με τον μεσοεπιθετικό του Άρη απ’ την Ονδούρα, που διακαώς επιθυμεί η ΑΕΚ, αλλά στα δικά της μέτρα. Διαβάστε στη SportDay της Πέμπτης (29/06).

Η επιθυμία της ΑΕΚ να κάνει δικό της τον 23χρονο μεσοεπιθετικό του Αρη, Λουίς Πάλμα, είναι δεδομένη. Το γνωρίζουν και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ειδικά τον τελευταίο καιρό, που οι σχέσεις των δύο διοικήσεων έχουν αποκατασταθεί. Ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο στην όλη διαπραγμάτευση κι αυτό αφορά στην επιθυμία των «κιτρίνων» να πουλήσουν όσο το δυνατόν πιο ακριβά το πιο ισχυρό περιουσιακό στοιχείο τους.

Αρχικά, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης, αξίωνε ένα ποσό στα 5 εκατ. ευρώ, το οποίο εξυπακούεται ότι καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να δώσει. Ωστόσο είναι πολύ υψηλό και για συλλόγους του εξωτερικού, οι οποίοι δεν τολμούν να φτάσουν σε αυτά τα ύψη για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η θέση της ΑΕΚ έχει γίνει γνωστή στη διοίκηση του Αρη και δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλη απόκλιση απ’ όσα έχει αποφασίσει ότι μπορεί να προσφέρει. Δηλαδή, ένα πόσο κοντά στα 2 εκατ. ευρώ κι υπό προϋποθέσεις κάποιον ποδοσφαιριστή που της ανήκει, με τους Θεσσαλονικείς να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ολλανδού στράικερ Τομ φαν Βέερτ. Βέβαια, ακόμα κι αν ο Αρης πει «ναι» σε αυτό, σύμφωνος θα πρέπει να είναι κι ο πρώην επιθετικός του Βόλου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για επιπλέον ένα έτος.

Η φημολογία τις τελευταίες ημέρες ήταν έντονη σχετικά με τις επαφές των δύο ομάδων προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή», ενώ χθες αφίχθη στην Ελλάδα κι ο ατζέντης του Πάλμα. Ο συγκεκριμένος ωστόσο επιθυμεί περισσότερο τη μετακόμιση του πελάτη του σε πρωτάθλημα ανώτερο, ίσως κι επειδή ποντάρει σε μεγαλύτερη προμήθεια για τον εαυτό του. Ετσι παίζεται το παιχνίδι κι οι λεπτομέρειες είναι αυτές στο τέλος της ημέρας που κάνουν τη διαφορά.

Δεδομένα πάντως ο Πάλμα είναι παίκτης που αρέσει στον Αλμέιδα, περισσότερο από καθετί άλλο διότι παίζει σε αρκετές θέσεις, αλλά έχει και μία δεξιότητα στις στημένες φάσεις, όπου η ΑΕΚ δεν διαθέτει κάποιον τρομερό εκτελεστή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News