Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάει για το «μπαμ» με Μαυροπάνο!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται να μπαίνει στο παιχνίδι της απόκτησης του Ντίνου Μαυροπάνου από την Στουτγάρδη, θέλοντας να κάνει «σφήνα» στην προσπάθεια της Φούλαμ.
Για προσπάθεια της Νότιγχαμ για την απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου από τη Στουτγάρδη κάνει λόγο αγγλικό δημοσίευμα.
Πιο συγκεκριμένα,, η ιστοσελίδα «nottinghampost.com» αναφέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει κίνηση για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ με στόχο την απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί και η Φούλαμ.

Το δημοσίευμα της «nottinghampost»
Η αγγλική ιστοσελίδα επικαλείται τη γερμανική «Bild» σημειώνοντας πως «ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να «κλέψει» τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό από τη Φούλαμ», στην οποία τα δημοσιεύματα έδιναν προβάδισμα.
Και μόνο το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ντίνο Μαυροπάνο είναι από μόνο του αρκετό για να σκεφτεί κανείς πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα ήθελε τον διεθνή αμυντικό σε ομάδα του, δηλώνει και την εκτίμηση που του έχει.
Ο Nτίνος Μαυροπάνος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, βρέθηκε στα Γιάννενα και από εκεί οι άνθρωποι της Άρσεναλ κινήθηκαν αστραπιαία για την απόκτησή του τον Ιανουάριο του 2018. Ο Μαυροπάνος έφυγε από την Ελλάδα έχοντας προλάβει να γράψει μόλις 16 συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
