Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Έδειξε έναν άλλο δρόμο με την οικογενειακή φωτογραφία!

Eurokinissi

Ο επιθετικός του Άρη Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποθεώνεται από τους φιλάθλους για την επιλογή του να φωτογραφηθεί μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη, με τη σύζυγό του Βάσω και τα δύο του παιδιά

Η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη ήταν ξεχωριστή για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Συμπληρώνοντας 20 χρόνια ως επαγγελματίας στο ποδόσφαιρο, αποφάσισε να μοιραστεί την υπογραφή του συμβολαίου του με την οικογένεια του.

Η φωτογραφία στα socia media του Λάζαρου και της ΠΑΕ Άρης έγινε viral και ο ίδιος εισέπραξε εκατοντάδες μηνύματά που τον ενθάρρυναν για την απόφαση του αυτή, που δεν συνηθίζεται.

«Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα το νέο συμβόλαιο που υπογράφω με τον Άρη. Για το λόγο αυτό ήθελα να έχω μαζί μου τη γυναίκα μου Βάσω και τα δύο μας παιδιά Ραφαέλο και Στέλλα, που τόσο με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή. Συμπληρώνω φέτος, μετά από μια μεγάλη διαδρομή στο ποδόσφαιρο, είκοσι χρόνια επαγγελματικής καριέρας κι αυτό έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για εμένα. Σε αυτήν την πορεία των είκοσι χρόνων έχω ζήσει τα πάντα, δεν μου λείπει κάτι», είχε πει μετά τις υπογραφές.

Ο Χριστοδουλόπουλος ήθελε να έχει δίπλα του τους δικούς του ανθρώπους, καθώς ίσως είναι το τελευταίο του συμβόλαιο. Ήθελε να κρατάει στα χέρια του τα παιδιά του. Κι αυτό είναι γλυκό και ανθρώπινο. Αυτή τη σκέψη αγκάλιασε ο κόσμος.

Και με την τρέλα που έχει ο Λάζαρος, είναι πιθανό να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες μέχρι τα σαράντα του!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News