Άρης Μεταγραφές: Ο Κροάτης Νέβεν Τζούρασεκ, ο εκλεκτός του Παλίκουτσα για το κέντρο
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί αύριο (4/7) ο Νέβεν Τζούρασεκ, για να συζητήσει με τον Άρη το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Μία ακόμη άφιξη αναμένεται για τον Άρη, που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κροάτη χαφ, Νέβεν Τζούρασεκ.
Ο 24χρονος αμυντικός μέσος την περασμένη σεζόν είχε μία γεμάτη χρονιά στην Ουκρανία και αρκετές συμμετοχές στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια στο Champions League αλλά και στο Europa League.
Αυτή τη στιγμή ο παίκτης είναι ελεύθερος και αναμένεται να βρεθεί αύριο (4/7) στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους «κίτρινους».
Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι πως τον γνωρίζει πολύ καλά και τον έχει σε εκτίμηση ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, αφού στο πρόσωπό του βλέπει τον χαφ που θα δώσει διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα του Τόλη Τερζή.
Η αξία του δεξιοπόδαρου μέσου αυτή τη στιγμή είναι κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ουκρανίας, όπως η Ντνίπρο, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με την πορεία του να είναι συνεχώς ανοδική τα τελευταία χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η βραδιά που «μίλησε» η ψυχή και το refuse to lose!
- Ευρωπαϊκές λίστες: Πότε δηλώνονται στην UEFA - Πόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα
- Λανουά Παρασκήνιο: Όσα είπε στους διαιτητές για το μέλλον του!
- Χίος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση Λιμενικού και σκάφους που μετέφερε μετανάστες (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτες τους ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΦΗ - Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το Αστέρας Aktor - Ολυμπιακός
