Άρης: Η αποκάλυψη για τον Λουίς Πάλμα και η ΑΕΚ - Τι είπε ο Παλίκουτσα για τις μεταγραφές

Άρης: Η αποκάλυψη για τον Λουίς Πάλμα και η ΑΕΚ

Το θέμα του Λουίς Πάλμα καίει τον Άρη που αναφέρθηκε σε αυτό ξεκαθαρίζοντας και την στάση του αναφορικά με την ΑΕΚ. Τι αποκάλυψε ο Παλίκουτσα.

Ο Άρης βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο για τις μεταγραφές που κάνει. Αλλά και για το θέμα του Λουίς Πάλμα, με τον οποίο φλερτάει έντονα η ΑΕΚ.

Μόλις χθες ο Θεόδωρος Καρυπίδης διεμήνυσε στον αθλητικό διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, πως ο 23χρονος εξτρέμ από την Ονδούρα θα δοθεί μόνο σε ομάδα του εξωτερικού.

Η ΑΕΚ βγήκε εκτός κάδρου, αλλά υπήρξαν αναφορές από ΜΜΕ πως ο Λουίς Πάλμα οδεύει προς την Ένωση. Και πως υπάρχει συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κάτι που δεν άφησε έτσι ο Άρης, αφού σε διαρροή του επεσήμανε πως δεν υπάρχει συμφωνία. Αντίθετα αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με δύο ομάδες από το εξωτερικό.

Η μία από αυτές είναι από την Ισπανία. Εκεί που κινείται έντονα ο Παλίκουτσα το τελευταίο διάστημα. Καθώς ο ίδιος ανέφερε ότι είναι κοντά σε συμφωνία με επιθετικό από ομάδα της La Liga.

Ο Παλίκουτσα αναφέρθηκε στον επιθετικό που βρήκε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία του Άρη.

«Έχουμε συμφωνήσει με ομάδα από τη La Liga για επιθετικό. Απλά θα πρέπει να βρεθούμε από κοντά και με τον παίκτη. Δεν θα υπογράψω κάποιον εάν δεν διαπιστώσω τον χαρακτήρα του. Θέλω να τον γνωρίσω, να συζητήσω μαζί του. Ξέρω ότι θέλει να έρθει στον Άρη αλλά εκκρεμούν κάποια πράγματα για να καταλήξουμε σ’ αυτόν».

Παράλληλα ρωτήθηκε για τον Ματέι Βίντρα, που συμφώνησε αλλά ακόμα δεν έχει έρθει για να απαντήσει: «Το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Ξεκινήσαμε νωρίς τις κινήσεις μας και το ενδεχόμενο απόκτησης δύο επιθετικών θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της προετοιμασίας και των αγώνων στο Conference League».

Τέλος για το θέμα του Χρυσόπουλου που πουλήθηκε στην ΑΕΚ, ο Παλίκουτσα είπε πως τον έδωσαν γιατί πρόσφατα άλλαξε μάνατζερ και πήγε σε αυτόν που έχει και τον Κώστα Μήτρογλου!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News