ΓΙΑΣΜΙΝ ΚΟΥΡΤΙΤΣ: «Μπορούμε να περάσουμε στην Κροατία»

Ο Γιασμίν Κούρτιτς έκανε δηλώσεις μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Ριέκα με 1-1 στην Τούμπα και υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι στην Κροατία.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Ριέκα στην Τούμπα, με τον Γιασμίν Κούρτιτς να αναφέρει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα του αγώνα, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο.

Τέλος υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη στην Κροατία εάν πιάσει την απόδοση που έπιασε στον αποψινό αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούρτιτς:

«Συνολικά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο. Δημιουργήσαμε φάσεις, έτσι όπως πήγε θα πρέπει να πάμε για τη νίκη στην Κροατία, αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι. Σήμερα δημιουργούσαμε, δημιουργούσαμε συνεχώς φάσεις. Είχαμε κατοχή, φάσεις, ο αντίπαλος με μία φάση έβαλε γκολ. Να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, να έχουμε θέληση και θα πάμε να γυρίσουμε με την πρόκριση. Νιώθω συνεχώς καλύτερα. Με βοηθούν οι συμπαίκτες μου. Δουλεύω καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Έχω καλή επικοινωνία, προσαρμόστηκα γρήγορα με τους νέους συμπαίκτες μου. Θέλω να είμαι πολύ καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι για να περάσει η ομάδα μας στους ομίλους του Conference League».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News