ΑΛ ΧΙΛΑΛ: Ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Τζιοβίνκο

Το… νέο κεφάλαιο του σήριαλ που καλά κρατεί

Με ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι καλύτερες στιγμές του με την Αλ Χιλάλ, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας αποχαιρέτησε τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για φήμη, πληροφορία ή ρεπορτάζ που κυκλοφορεί στη Σαουδική Αραβία, αλλά για την ίδια την ομάδα, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε επίσημα βγάλει εκτός λίστας τον Ιταλό για να βάλει σε αυτή τον Περέιρα, που αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

 

 

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα είναι αυτός ο ΠΑΟΚ; Οι δυο πλευρές έχουν συζητήσει διεξοδικά την πιθανότητα συνεργασίας και θα πρέπει να συνεχίσουν από εκεί που το άφησαν την τελευταία φορά, όταν και υπήρχαν θεωρητικές συζητήσεις που αφορούσαν την οικονομική συμφωνία Τζιοβίνκο – Αλ Χιλάλ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες που αφορούν την αποζημίωση του Ιταλού. Πλέον, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και μέχρι να φανεί αν το τελευταίο επεισόδιο του… τελευταίου κύκλου του μεγάλου μεταγραφικού σήριαλ θα βρει τον Τζιοβίνκο να ξαναφορά ασπρόμαυρα…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News