ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη ο Κεντζιόρα, υπογράφει ξανά ως δανεικός

PAOKFC
Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportday.gr για την επίσπευση των διαδικασιών δανεισμού του Τόμας Κεντζιόρα ήρθε με τον ΠΑΟΚ να γνωστοποιεί την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.
Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις καθώς υπάρχει συμφωνία με τη Ντινάμο Κιέβου για επαναδανεισμό του αυτή τη φορά για ένα χρόνο. Όπως διαβάστε πριν από λίγο στο Sportday.gr ο ΠΑΟΚ επέσπευσε τις διαδικασίες δανεισμού του προκειμένου να ενταχθεί το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση για την «παραμονή» του μετά το πρώτο του εξάμηνο.
Ο Δικέφαλος αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Κεντζιόρα από τη Ντινάμο Κιέβου, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει στην Ολλανδία, πιθανότατα το πρωί της Τρίτης (11/7) μαζί με τον Μπάμπα Ράχμαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
