Ολυμπιακός PreSeason: Και ποδόσφαιρο και χάντμπολ και μπέιζμπολ!

προετοιμασία Ολυμπιακός
eurokinisi

Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει από την Αυστρία για τις ιδιαίτερες προπονητικές μεθόδους του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αυστρία, αποστολή: Σπύρος Γρομητσάρης

Το τι θα καταφέρει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό κανείς δεν είναι σε θέση να το προβλέψει με σιγουριά αυτή τη στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός επιβεβαιώνει στην έως τώρα προετοιμασία των ερυθρόλευκων στην Αυστρία ότι είναι ένας κανονικός καλός προπονητής.

Ένας προπονητής που έχει τα πάντα σε σωστές «δόσεις». Απαιτεί την πειθαρχία. Επιτρέπει και το χαμόγελο. Προπονεί την ομάδα του σε κάθε τομέα ώστε να είναι έτοιμη όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (10/7) ο 42χρονος τεχνικός φρόντισε με τους συνεργάτες του ώστε οι παίκτες του να προπονηθούν και να διασκεδάσουν μαζί. Τους χώρισε σε δύο γκρουπ και τους έβαλε να παίξουν κάτι που παρέπεμπε σε χάντμπολ (φώτο) και είχε και λίγο μπέιζμπολ.

Στόχος ήταν να σκοράρουν οι παίκτες αφού προηγουμένως είχαν αλλάξει 10 πάσες με τα χέρια και το γκολ έπρεπε να μπει με κεφαλιά στο φινάλε. Και όταν αυτό συνέβαινε, οι δύο ομάδες έπρεπε να τρέξουν γρήγορα σε δύο από τις γωνίες (η μία στην εντελώς αντίθετη από την άλλη) του μίνι γηπέδου στο οποίο τους είχε χωρίσει και βάλει να παίζουν.

Βάση καλής ομάδας το καλό κλίμα

Όπως καταλαβαίνει κανείς είχε πλάκα όλο αυτό, οι παίκτες το διασκέδασαν με την ψυχή τους κάνοντας σα μικρά παιδιά. Χρειάζεται κι αυτό, εξάλλου προπόνηση ήταν. Πέρα από την κλασική ποδοσφαιρική χρειάζεται και η διασκέδαση ώστε το γκρουπ παικτών να αισθάνεται πιο άνετα και να έρχεται πιο κοντά. Το καλό κλίμα στα αποδυτήρια συνιστά μια βάση για μια καλή ομάδα…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News