ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ανανεώνει ο Γκορέτσκα

Με ετήσιες απολαβές σχεδόν 15 εκατομμυρίων ευρώ, ο Λέο Γκορέτσκα αναμένεται να βάλει τέλος σ’ ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού και θα μείνει κάτοικος Μονάχου για άλλη μια πενταετία.

Οι ανανεώσεις συμβολαίων είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους ιθύνοντες της Μπάγερν τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί ο Τζόσουα Κίμιχ να ανανέωσε, αλλά υπάρχουν ακόμη οι Γκορέτσκα, Κομάν και Τολισό, των οποίων οι συμφωνίες ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2022.

Προκειμένου λοιπόν, οι παραπάνω περιπτώσεις να μην εξελιχθούν όπως αυτή του Αλάμπα, οι άνθρωποι της Μπάγερν βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Και σε μια από τις υποθέσεις η κατάσταση δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά. Η αναφορά γίνεται στον Λέον Γκορέτσκα, ο οποίος φέρεται να ήρθε τις προηγούμενες ώρες σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση των Βαυαρών.

Δεν ήταν μυστικό άλλωστε, πως ο 26άχρονος διεθνής μέσος έχει μπει από το ξεκίνημα του καλοκαιριού στο στόχαστρο Αγγλικών και Ισπανικών ομάδων, οι οποίοι περίμεναν… στη γωνία για να τον αποκτήσουν. Όμως αυτός φαίνεται να παίρνει αυτά που ζητούσε από την Μπάγερν και να παραμένει κάτοικος Μονάχου για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Αλλάζουν οικονομική πολιτική οι Βαυαροί

Αυτή είναι η συμφωνία που του προσφέρουν οι Βαυαροί με ετήσιο συμβόλαιο κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ! Κίνηση η οποία αν μη τι άλλο δείχνει πως σε συγκεκριμένους τομείς η διοίκηση της Μπάγερν έχει αλλάξει… ρότα, καθώς  κατάλαβε ότι με τη σφικτή οικονομική πολιτική που ακολουθούσε στο θέμα των συμβολαίων δεν θα μπορούσε να κρατήσει τους καλύτερους παίκτες της.

Ο Τζόσουα Κίμιx ανανέωσε με 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ο Γκορέτσκα θα κάνει όπως όλα δείχνουν το ίδιο με πέντε λιγότερα, οπότε μένει αν δούμε με πόσα χρήματα θα τα βρουν οι Κομάν και Τολισό, και πολύ περισσότερο πόσα θα προτείνει η Μπάγερν στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος δείχνει να έχει τάσεις φυγής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News