ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Νέα εποχή στα διοικητικά και επίσημα

Από δω και πέρα θα τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις από τη νέα διοίκηση του συλλόγου της Αθήνας αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SD, για τη νέα σελίδα στη διοίκηση του ιστορικού σωματείου της Καλλιθέας.  

Σε δηλώσεις του, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις όσο αφορά τα διοικητικά του Συλλόγου ο πρόεδρος Σπύρος Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε ως εξής:

«Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών μηνών η αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς έγινε πραγματικότητα . Ο κος Andrew L. Barroway  είναι ο νέος ιδιοκτήτης . Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώθηκε  σήμερα .

Εγώ και οι συνεργάτες μου, κύριοι Μάριος Μπίλιος και Αγγελής Μπούτας κρίναμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου . Εμείς,  από την πλευρά μας  θα είμαστε κοντά στους νέους ανθρώπους που μπαίνουν μπροστά , για την ομάδα της πόλης μας και στόχος είναι η καθιέρωση μας στην κατηγορία και γιατί όχι,  όταν ωριμάσουν οι συνθήκες άλλη μια άνοδος,  αυτή τη φορά στη Superleague.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω  όλους όσους συνεργάζονται με την ομάδα και ιδιαίτερα τον Δήμο Καλλιθέας που πάντα είναι κοντά μας !

Πάνω από όλα βέβαια να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές  μας, που μας  χάρισαν απίστευτες χαρές  και πετύχαν δυο συνεχόμενες  ανόδους  και έφεραν την Καλλιθέα στο προθάλαμο της Α Εθνικής .

Τους ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά και τους ευχόμαστε  να πετύχουν ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους και της  προσωπικής τους ζωή.

Επίσης , θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος ως δικηγόρος του αγοραστή με την σοβαρότητά και την επιμονή του,  συνετέλεσε στα μέγιστα για την πραγματοποίηση της συμφωνίας .

Τις  επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις από την απερχόμενη διοίκηση και από την πλευρά των αγοραστών».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News