Ηρακλής: Πηγαίνει τον Μαρτσούκο στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Αυθαίρετη, παράνομη και παράτυπη χαρακτηρίζει ο Ηρακλής την απόφαση Μαρτσούκου να φέρει στο χθεσινό (18/07) ΔΣ της Super League 2 το θέμα της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.
Υπενθυμίζεται, πως στο ΔΣ της 12ης Ιουλίου είχε πάρει την απόφαση να συζητήσει το θέμα της προσφυγής του Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια στις 7 Αυγούστου, προκειμένου η ΠΑΕ να καταθέσει νέα στοιχεία.
Η διοργανώτρια υποστηρίζει, όμως, ότι η ΕΠΟ την πιέζει και περιμένει τις ενέργειές της ως την αυριανή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής κι έτσι έβαλε το θέμα των «κυανολεύκων» στην ατζέντα.
Ο Ηρακλής προανήγγειλε πως θα καταθέσει καταγγελία στην επιτροπή Δεοντολογίας για τον Πέτρο Μαρτσούκο, αφού: «Μια απόφαση την οποία έλαβε το ΔΣ της λίγκας μπορεί να ανακληθεί και να τροποποιηθεί μόνο με απόφαση αυτού, δηλαδή του ΔΣ. Ο πρόεδρος, από μόνος του, δεν έχει καμία αρμοδιότητα και δεν του χορηγεί καμία διάταξη νόμιμο δικαίωμα και εξουσιοδότηση για να προχωρήσει στην απόφαση αυτή, ώστε να μη σέβεται την απόφαση του ΔΣ και να ανακαλεί την απόφαση αυτού».
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
