Παρασκήνιο: Χάσμα της ΑΕΚ με τον Μπαλτάκο!

Για κάποιον λόγο, στη Νέα Φιλαδέλφεια φοβούνται μήπως την πληρώσουν και… αθώοι, γι’ αυτό διαφωνούν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Γράφει «ο τρελός… του χωριού» στη SportDay της Παρασκευής (21/07).

Πώς το είπε ο Κοσμάς; Να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι στα στημένα ματς, αλλά με… τεκμηρίωση! Μπράβο, ρε Γιώργη! Σε λίγο θα μας πεις ότι όλοι είναι αθώοι, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Εκείνο που δεν κατάλαβαν όσοι άκουσαν τον Κοσμά, ήταν το χάσμα της ΑΕΚ με τον Μπαλτάκο. Άσχετα εάν ο Τάκης πρότεινε ό,τι κατέβασε η κούτρα του για τα στημένα, δεν παύει να ‘ναι πρόεδρος της ΕΠΟ. Άρα, η φράση του ότι δεν θα έχουν οι επιτροπές της ομοσπονδίας το βάρος των αποδείξεων, αλλά οι κατηγορούμενοι, κοντράρεται ευθέως με την πρόταση του Κοσμά.

Ο Γιώργης ζητάει τεκμηρίωση. Αυτό είναι για εκείνον το μυστικό. Θα το έμαθε απ’ τον… Παπαδόπουλο. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιαννάκης βγήκε στον… αφρό για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του 2010. Όχι, βέβαια, επειδή έλειπε η τεκμηρίωση των κατηγοριών, αλλά διότι συνέβησαν πολλά στο μεσοδιάστημα. Τότε, όμως, η ΕΠΟ προχώρησε στην άμεση επιβολή κυρώσεων στις εμπλεκόμενες ομάδες. Τώρα, ο Κοσμάς ζητάει τεκμηρίωση.

Την άλλη εβδομάδα θα προτείνει την τελεσιδικία κάθε υπόθεσης πριν επιβληθούν οι κυρώσεις. «Κανείς ένοχος να μη διαφύγει, αλλά και κανείς αθώος να μην καταδικαστεί. Η λέξη -κλειδί είναι η τεκμηρίωση. Πλήρης τεκμηρίωση ώστε να σταλεί η υπόθεση σε δίκη με ολοκληρωμένο φάκελο έτσι ώστε οποιοσδήποτε είναι βρόμικος να καταδικαστεί, αλλά όχι να καούν τα χλωρά μαζί με τα ξερά», πρόσθεσε ο Κοσμάς. Άραγε, ξέρει ο Γιώργης κάποιον αθώο που καταδικάστηκε αναίτια; Ή μήπως προετοιμάζει το έδαφος; Μήπως;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News