Παρασκήνιο: Ποιος ο ρόλος του Μίτσελ στη μεταγραφή του Φρέιρε στον Ολυμπιακό!

Μίτσελ Γκονζάλεθ
eurokinissi

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Φρέιρε με τον Μίτσελ, που ήταν προπονητής του Ολυμπιακού μέχρι πριν από λίγους μήνες;

  • Τι κοινό μπορεί να έχει ο Φρέιρε με τον Μίτσελ, που ήταν προπονητής του Ολυμπιακού μέχρι πριν από λίγους μήνες; Ήταν δική του μεταγραφή στην Πούμας, όταν ανέλαβε το καλοκαίρι του 2019 και τον είχε βασικό μέχρι να χάσει κάποια ματς λόγω τραυματισμού.
  • Προφανώς, πήρε ο Κορδόν πληροφορίες απ’ τον συμπατριώτη του. Ο Αργεντινός στόπερ ήταν βασικός πέρυσι με την Πούμας, αλλά μετά την αλλαγή προπονητή διαφοροποιήθηκαν και τα δεδομένα και πίεζε ο ίδιος να αποχωρήσει με στόχο να παίξει ξανά στην Ευρώπη.
  • Ο Φρέιρε την σεζόν που ήταν με τον Μίτσελ στην Πούμας, τον είχε στηρίξει ανοικτά. Καθώς υπήρξε μια περίοδος όπου ο Ισπανός προπονητής δέχθηκε έντονη κριτική.
  • Σε δηλώσεις που είχε κάνει, μετά από ένα ματς για το μεξικάνικο πρωτάθλημα, είχε πει πως δουλεύουν πολύ καλά μαζί του και είναι εξαιρετικός στην τακτική αλλά και στον τρόπο που τους μεταχειρίζεται.
  • Οι δυο τους ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση, ενώ ο Μίτσελ ήταν αυτός που τον έχρισε και αρχηγό στην ομάδα. Για την ακρίβεια τον τοποθέτησε στην κορυφή της ιεραρχίας αναφορικά με τους αρχηγούς της ομάδας.
  • Και όχι άδικα καθώς ο 29χρονος άσος έχει τέτοια χαρακτηριστικά. Το δηλώνει κιόλας όπου πάει. Πως είναι παίκτης που βοηθάει τους συμπαίκτες του, τους λέει πως να κινηθούν και τι να κάνουν. Άλλωστε βλέπει τα πάντα από πίσω και είναι προσόν να βοηθάει να εξελίσσεται σωστά η αμυντική λειτουργία.
  • Έτσι λοιπόν ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση και αναμφίβολα για τον Μίτσελ θα είναι ιδιαίτερο να βλέπει στον Ολυμπιακό τον Φρέιρε, που γνωρίζει πολύ καλά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News