Παναχαϊκή: Θηλιά στο λαιμό οι οκτώ προσφυγές!
Πολλά τα προβλήματα για την Παναχαϊκή, που έχει να αντιμετωπίσει οκτώ προσφυγές ποδοσφαιριστών. Διαβάστε στη SportDay του Σαββάτου 29/7.
Μπορεί οι ιδιοκτήτες της Παναχαϊκής να εκπόνησαν το τριετές πλάνο τους και να το έκαναν γνωστό μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν, ωστόσο δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα εμπόδια.
Η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» έχει να αντιμετωπίσει οκτώ προσφυγές, με τις τρεις να είναι εξ αναβολής. Πρόκειται για τις περιπτώσεις των Τοπάλ, Ζυγκερίδη, Κωνσταντακόπουλου, Πατάπη, Στασινόπουλου, Χαντί, Στεργίδη και Μπουρλάκη. Με τις συγκεκριμένες υποθέσεις να έχουν προγραμματιστεί για να συζητηθούν την προσεχή Τρίτη.
Από κει και πέρα ο κόσμος της ομάδας περιμένει να δει τις εξελίξεις, αναφορικά με τα όσα εξήγγειλαν οι ιδιοκτήτες. Οπως την οριστική λύση στο θέμα του προπονητή, τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ, αλλά και τους ανθρώπους που θα «τρέξουν» τον σύλλογο το επόμενο διάστημα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
