Νόριτς - Ολυμπιακός: Το... πηγαδάκι των Ελλήνων που σχολίασαν οι Άγγλοι και η απουσία

Η καθιερωμένη βόλτα που έκανε ο Ολυμπιακός αλλά και η Νόριτς, στον αγωνιστικό χώρο του Carrow Road μπήκε στο επίκεντρο των γηπεδούχων με δύο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Carrow Road της Νόριτς για την δυνατή μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση.

Μια ακόμα βρετανική κόντρα θα δώσει ο Ολυμπιακός με την Νόριτς που και φέτος είναι στα φαβορί στην Championship για την άνοδο στην Premier League. Πέρσι δεν επιβεβαίωσε τις προβλέψεις με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 13η θέση.

Στην Νόριτς έχει δημιουργηθεί μια μικρή ελληνική παροικία. Καθώς την φανέλα της φορούν οι Δημήτρης Γιαννούλης και Χρήστος Τζόλης. Αμφότεροι πουλήθηκαν στην αγγλική ομάδα από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο Γιαννούλης είναι στην αποστολή για το φιλικό ενώ το όνομα του είναι και στην ενδεκάδα/

Στην καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα, στον αγωνιστικό χώρο,  που έκανε ο Ολυμπιακός υπήρξε κι ένα ωραίο στιγμιότυπο, που φρόντισε να αποτυπώσει η Νόριτς.

Ήταν το πηγαδάκι που έστησαν οι Γιαννούλης, Μασούρας, Ρέτσος και Ανδρούτσος. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε η Νόριτς στο επίσημο προφίλ της στο twitter.

Ωστόσο σε αυτό το ελληνικό πηγαδάκι δεν βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης. Μάλιστα το όνομα του δεν είναι καν στην αποστολή της Νόριτς για το φιλικό με τον Ολυμπιακό. Όπως φαίνεται και από την ενδεκάδα που ανακοίνωσαν τα “καναρίνια”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News