Παρασκήνιο: Εφιάλτες προκαλεί ο Κούγιας στον Φιλιππούση!

Αργά ή γρήγορα, θα αντιληφθούν το λάθος που έκαναν να τα βάλουν μαζί του. Απ’ την Αίγινα θα αρχίσει να ξηλώνεται το… πουλόβερ των Φιλιππούσηδων. Γράφει ο «τρελός του χωριού» στη SportDay της Κυριακής 30/7.

Πόσες φορές σάς έχω πει να μην τα βάζετε με τον Κούγια; Ο φίλος μου ο Αλέξης βρίσκεται μπροστά απ’ την εποχή του κι ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σε όσους θεωρούν πως γλίτωσαν από δαύτον. Πώς το είχε πει ο Δημόπουλος; «Ο Κούγιας είναι δαίμονας»!

Το κατάλαβαν  τον Σαράκη όσοι επέτρεψαν στον Φιλιππούση, τον Μπάρτζη καινα αλλάξουν το οργανόγραμμα της ΕΠΟ και να επιτρέψουν παράλληλα την παράταση συμμόρφωσης στις ΠΑΕ της Super League 2. Είχε ξεσηκώσει το σύμπαν τότε ο δικηγόρος και φώναζε για την καραμπινάτη παρανομία και την παραβίαση του καταστατικού.

Μέχρι την επιτροπή αδειοδοτήσεων είχε καταργήσει ο Ιάκωβος, για να μπορεί να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι μέσω των Μπάρτζη και Σαράκη, που τους έβαλε να κάνουν τη δουλειά του Δημητρίου, ο οποίος είχε κερδίσει ακόμα και την εκτίμηση της ΟΥΕΦΑ. Eχει αποχωρήσει ο Κούγιας απ’ το ποδόσφαιρο, αλλά οι καταγγελίες του παραμένουν ενεργές και κινητοποίησαν την επιτροπή δεοντολογίας. Θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεση διότι κινδυνεύουν με έκπτωση όλα τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, εκτός απ’ τους εκπροσώπους των επαγγελματικών ενώσεων, τον Μπαλτάκο και τον Διακοφώτη, που δεν είχαν μπει τότε στα κόλπα. Ειδικά, εάν καλέσουν τον Κούγια ως καταγγέλλοντα στην επιτροπή δεοντολογίας, τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Θα ανοίξει κι εκείνος ο φάκελος με την παράβαση καθήκοντος μέσω της απόφασης ότι δεν αποδεικνύεται η σχέση της ΑΕΚ και του Γιαννάκη Παπαδόπουλου. Πάει, λοιπόν, για δεύτερη σεζόν ο Αλέξης εκτός ποδοσφαίρου, αλλά το… φάντασμά του πλανάται πάνω απ’ το Πάρκο Γουδή. Είναι ο εφιάλτης τους κι αργά ή γρήγορα, θα αντιληφθούν το λάθος που έκαναν να τα βάλουν μαζί του. Απ’ την Αίγινα θα αρχίσει να ξηλώνεται το… πουλόβερ των Φιλιππούσηδων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News