Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για τα ματς με τη Γκενκ - Αναμονή για Ελ Καμπί κι... έκπληξη

eurokinisi
Όλοι οι παίκτες που προπονούνται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, θα συμπεριληφθούν και στην ευρωπαϊκή λίστα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τα δύο παιχνίδια με τη Γκενκ.
Δεν ανακοινώθηκε επίσημη λίστα με τα ονόματα των παικτών του Ολυμπιακού που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια με τη Γκενκ (10 και 17 Αυγούστου), καθώς σύμφωνα με όσα είπαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι να συμπεριλάβει όλους όσους προπονούνται με την πρώτη ομάδα.
Κάτι που σημαίνει ότι στη λίστα βρίσκονται και όλοι οι νεοαποκτηθέντες Ιμπόρα, Κίνι, Φρέιρε, Πορόσο, Aλεξανδρόπουλος.
Στο μεταξύ, μέχρι τη Δευτέρα που ο σύλλογος μπορεί να κάνει δύο αλλαγές, το πιο πιθανό σενάριο είναι πως θα προστεθεί ο Ελ Καμπί που εκτός απροόπτου θα υπογράψει σήμερα ή αύριο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη μία προσθήκη μέχρι να εκπνεύσει η σχετική διορία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
