Παναθηναϊκός: Με Τσέριν και... Αλαφούζο ενόψει Μαρσέιγ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης (8/8) στο «Γ. Καλαφάτης» την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (9/8, 21:00) πρώτου αγώνα με τη Μαρσέιγ για τον γ’ προκριματικό του Champions League, παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου.
Ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού» παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου και είχε κι ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ευχόμενος καλή επιτυχία σ’ όλη την ομάδα.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας, τακτική κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σένκεφελντ.
Στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Βέρμπιτς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Νότιγχαμ: «Τριάρα» στην Τότεναμ και βήμα παραμονής
- ΑΕΚ: «Μάνταλος 2027» στα μάτριξ του γηπέδου - Δε το κουνάει ο αρχηγός
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
- Παπαθεοδώρου: Ανέβασε τα videos της... αδικίας - «Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας»
