ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Πέταξε για Γαλλία ο Αουγκούστο - Ιατρικά και υπογραφές με Ναντ

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Γαλλία, στο δρόμο για τη μεταγραφή του στη Ναντ
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεκίνησε, τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/8) το ταξίδι του με τελικό προορισμό τη Ναντ εκεί που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών.
Η γαλλική ομάδα θα καταβάλλει στον ΠΑΟΚ 6 εκ. Ευρώ με τον Δικέφαλο να κρατάει το 20% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποκτήθηκε από την Κορίνθιανς το 2019 έναντι 3 εκ. Ευρώ και στο διάστημα που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη μέτρησε 126 εμφανίσεις με 12 γκολ και 9 ασίστ.
Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αντικαταστήσει τον Αουγκούστο με τον Μαξίμοβιτς για τη δεύτερη αναμέτρηση με τη Χάιντουκ έπεσε στο κενό καθώς η μεταγραφή του Σέρβου δεν ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (9/8) και μένει να φανεί αν αυτό θα γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
