ΑΕΚ: Αναμονή για τον Αλμπάνη

Σε αναμονή της ζημιάς του Αλμπάνη, η ΑΕΚ έχει νοκ άουτ Γκαρσία, Χατζισαφί, Μάνταλο, Μπακάκη και Σιμόες
Στην αναμονή της ζημιάς που υπέστη ο Χρήστος Αλμπάνης κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, βρίσκεται η ΑΕΚ. Εάν το πρόβλημα είναι σοβαρό, τότε – εφόσον βέβαια γίνει πρεμιέρα πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα – η ΑΕΚ θα πάει με ακραίους τον Τάνκοβιτς και τον (ανέτοιμο) Αμραμπατ.
Ο Αλμπάνης έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της ημέρας, που θα φανερώσει το πρόβλημα που έχει και το διάστημα που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία του και την επιστροφή στα γήπεδα.
Πέραν του Αλμπάνη, θεραπεία ακολούθησαν και οι Γκαρσία, Χατζισαφί, ενώ οι Μάνταλος, Μπακάκης και Σιμόες έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο η ομάδα έχει ρεπό. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη το απόγευμα (19.00) της Τρίτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η πρόταση στον Κουρμπέλη και το δέλεαρ - Όλο το παρασκήνιο
- Δημήτρης Μελισσανίδης: «Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο Αλμέιδα, σίγουρα 4-5 μεταγραφές»
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Λιλ και Ολυμπιακός ζήτησαν τον Άλεξ Σάντρο αλλά...»
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Αυτός είναι ο Βραζιλιάνος «δαίμονας» Ρατάο που στέλνουν οι Γάλλοι στον Πειραιά
- Ρουμανία: Δεν ξανάγινε! Ο Πετρέσκου επιτέθηκε στον... παλιόφιλο Χάτζι, επειδή δεν κάθισε να χάσει!