Χάρι Κέιν: Ποσό-σοκ θα παίρνει από τη Μπάγερν, μοιάζουν... ψίχουλα όσα έπαιρνε στην Τότεναμ

Χάρι Κέιν

Το απίθανο βδομαδιάτικο που θα βγάζει ο Χάρι Κέιν ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχο το οποίο είναι διπλάσιο σε σχέση μ’ αυτό που έπαιρνε στην Τότεναμ!

Πήγε, μίλησε, συμφώνησε, πέρασε εξετάσεις, υπέγραψε, ανακοινώθηκε και… προπονήθηκε. Για τον Χάρι Κέιν ο λόγος, τον μέχρι πρότινος ηγέτη της Τότεναμ που έγινε παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Αφού υπέγραψε ως το 2027 η βαυαρική ομάδα τον παρουσίασε με ένα πραγματικά υπέροχο βίντεο όπως μπορείτε να δείτε.

Και μετά ο παίκτης κατευθύνθηκε στο προπονητικό κέντρο για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα αφού δεν υπάρχει χρόνος, οι πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν χαλάρωση και πάνω στον Κέιν ποντάρει ήδη πολλά η γερμανική ομάδα.

Και το έκανε με το… αζημίωτο, όχι επειδή ήταν Μπάγερν από μικρό παιδί. Είναι γνωστό ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα ποσά για μεταγραφές έχουν ξεφύγει και επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά στην περίπτωση του Άγγλου επιθετικού.

Το συμβόλαιο που είχε μέχρι πρότινος στους «πετεινούς» μόνο φτωχό δεν το λες. Έπαιρνε 200.000 λίρες την εβδομάδα (!) που σημαίνει, 10,4 εκατομμύρια λίρες τη σεζόν! Μυθικά λεφτά. Κι όμως, αυτά τα χρήματα, πια, του φαίνονται… ψίχουλα. Γιατί; Επειδή η Μπάγερν του έδωσε τα διπλά και λίγο παραπάνω!

Ναι, όπως διαβάσατε, τα διπλά και λίγο παραπάνω του έδωσαν οι Βαυαροί για να αποδεχθεί την πρότασή τους. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, λέγεται ότι θα παίρνει 415.000 λίρες την εβδομάδα από τη Μπάγερν, δηλαδή 21,6 εκατ. το χρόνο! Σε καλή μεριά, Χάρι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News