Μαρσέιγ: Αγωνία για τραυματισμό στο 2-1 επί της Ρεμς λίγες μέρες πριν από τον Παναθηναϊκό
Πύρρειος νίκη (2-1) με ανατροπή της Μαρσέιγ επί της Ρεμς στο Βελοντρόμ για το γαλλικό πρωτάθλημα αφού τραυματίστηκε ο Μουγκέ λίγες μέρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.
Χάρηκε ο Παναθηναϊκός και φυσικά δε χάρηκε όσο θα ήθελε η Μαρσέιγ τη νίκη της επί της Ρεμς με 2-1 στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος και μάλιστα με ανατροπή.
Κι αυτό γιατί τραυματίστηκε ο Φρανσουά Μουγκέ και υπάρχει ανησυχία για το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και αν θα μπορέσει να είναι παρών στην κρίσιμη ρεβάνς με τους πράσινους για τα προκριματικά του Champions League. Όπως φάνηκε ο 19χρονος αντιμετώπισε πρόβλημα στον αστράγαλο και θα εξεταστεί ενδελεχώς.
Titularisé lors du premier match de L'Olympique de Marseille en Ligue 1, François-Regis Mughe est sorti sur blessure à la 50e minute.
L'attaquant Camerounais de 19 ans a été visiblement touché à la cheville. #LionsEnClub pic.twitter.com/X6Gq9jf9hq— Parlons Foot 237 (@ParlonsFoot237) August 12, 2023
Αν και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 10′ με γκολ του Ιτό, η ομάδα του Μαρθελίνο κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Στο 34′ έγινε το 1-1 με φοβερό σουτ του Ουναχί και στο 77′ έγινε η ολική ανατροπή με πλασέ του Βιτίνια.
Ο Ισπανός τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές προφανώς λόγω και της επικείμενης «μάχης» με τον Παναθηναϊκό για τον γ’ προκριματικό του Champions League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
