Μπράγκα-Παναθηναϊκός: Ημέρα και ώρα της ρεβάνς - Πόσα χιλιόμετρα έτρεξαν οι ομάδες και πλήρη στατιστικά

Ο Παναθηναϊκός ή η Μπράγκα έτρεξε περισσότερο στο 1ο ματς των πλέι οφ του Champions League; Τι μέρα και ώρα είναι η ρεβάνς και που; Οι απαντήσεις στο κείμενο που ακολουθεί.
Με το γκολ του Μαντσίνι στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1 κόντρα στη Μπράγκα στο μεταξύ τους 1ο ματς για τα πλέι οφ του Champions League και έμεινε… ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση στη φάση των ομίλων.
Πλέον τα πάντα θα κριθούν στη μεγάλη ρεβάνς του ΟΑΚΑ το οποίο αναμένεται κατάμεστο και οι πράσινοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρεθούν στη φάση των… χρυσοφόρων ομίλων. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 29/8 και ώρα 22.00.
Αναφορικά με το χθεσινό (23/8) ματς του τριφυλλιού στην Πορτογαλία, ενδιαφέρον έχει να δούμε την επίσημη στατιστική απεικόνιση της αναμέτρησης.
Τα επίσημα στατιστικά από την uefa
Ο Παναθηναϊκός είχε 8 τελικές έναντι 17 των γηπεδούχων ενώ οι επιθέσεις που δημιούργησαν (και προφανώς δεν κατέληξαν όλες σε τελική) ήταν 36 για το τριφύλλι και 45 για τους Πορτογάλους αντίστοιχα. Τα κόρνερ ήταν 5-1 υπέρ της Μπράγκα που είχε ελαφρά καλύτερο passing game, με 80-77% ακρίβεια πάσας και 384 και 323 ολοκληρωμένες πάσες σε απόλυτους αριθμούς. Οι ανακτήσεις μπάλας ήταν 45-37 υπέρ των νικητών και τα χιλιόμετρα που κάλυψαν οι δύο ομάδες 121.8 για τη Μπράγκα και 118.9 για τους πράσινους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
