Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην Αγγλία για να υπογράψει ο Βλαχοδήμος!
Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπενφίκα τα βρήκαν σε όλα και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ταξιδεύει στην Αγγλία προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!
Τα τυπικά απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ Φόρεστ! Ο 29χρονος τερματοφύλακας ταξιδεύει στην Αγγλία, όπου μέσα στην ημέρα θα περάσει από ιατρικά τεστ και θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο!
Η Νότιγχαμ Φόρεστ κινήθηκε με μεγάλη αποτελεσματικότητα και κατάφερε να εξασφαλίσει τόσο το «ναι» του «Ody», όσο και τη συγκατάθεση της Μπενφίκα για την πραγματοποίηση της σπουδαίας μεταγραφής. Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν τον διεθνή γκολκίπερ να έχει ενδοιασμούς για τη μετακίνησή του στη Νότιγχαμ, θέλοντας να αποφύγει το ενδεχόμενο δανεισμού του στον Ολυμπιακό, λόγω της κοινής ιδιοκτησίας, ωστόσο πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε και προτίμησε τη Νότιγχαμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου προοριζόταν για back up του Αντρέ Ονανά.
Η Μπενφίκα από την πλευρά της ουσιαστικά είχε βάλει πωλητήριο στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο μετά τον φραστικό επεισόδιο που είχε με τον προπονητή του και από τη στιγμή που ικανοποιήθηκε οικονομικά, έδωσε το ΟΚ.
EXCL: Odisseas Vlachodimos to Nottingham Forest, here we go! Deal agreed with Benfica right now, it’s all sealed between clubs 🚨🌳 #NFFC
Player now travelling to the UK for medical tests later today.
New goalkeeper for Forest.#DeadlineDay pic.twitter.com/N2B1mJEdql
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 1, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
