Κάλιαρι: Παρουσίαση με τον Χατζηδιάκο αρχαίο Έλληνα μπροστά από τον Δούρειο Ίππο!
Απίστευτη σκηνοθεσία για την παρουσίαση του Παντελή Χατζηδιάκου από την Κάλιαρι, που έστησε σκηνικό με τον Δούρειο Ίππο έξω από τα τείχη της Serie A και τον διεθνή ποδοσφαιριστή με πανοπλία έτοιμο να κατακτήσει το ιταλικό ποδόσφαιρο!
Όταν η φαντασία ξεπερνά τα συνηθισμένα! Η Κάλιαρι παρουσίασε με επικό τρόπο την απόκτηση του Παντελή Χατζηδιάκου!
Αρχικά παρουσίασε τον Δούρειο Ίππο έξω από τα τείχη της Serie A και όταν ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων, πρόσθεσε και τον Παντελή Χατζηδιάκο με πανοπλία, σπαθί, ασπίδα και μια μπάλα στα πόδια του και πίσω του μια ελληνική σημαία και μια σημαία της Κάλιαρι!
Ο Χατζηδιάκος με 213 εμφανίσεις, 6 γκολ και 9 ασίστ στην Ολλανδία είναι έτοιμος σας αρχαίος Θεός να να κάνει το μεγάλο βήμα στην Κάλιαρι δίπλα στον Κλάουντιο Ρανιέρι!
View this post on Instagram
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
