Ταξιάρχης Φούντας: Η ασίστ που «σκότωσε» τον Γιαννιώτη

Ο Ταξιάρχης Φούντας κατέγραψε την πρώτη του ασίστ στο τουρκικό πρωτάθλημα και πανηγύρισε τη νίκη με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρτ κόντρα στην Κασίμπασα του -πρώην συμπαίκτη του- Ανδρέα Γιαννιώτη.
Ο Ταξιάρχης Φούντας που συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ, μαζί με τους Μπακασέτα, Κουρμπέλη, αγωνίστηκε με τη φανέλα της για δεύτερη φορά και κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του ασίστ.
Μάλιστα αυτή ήρθε κόντρα στην ομάδα του πρώην συμπαίκτη του στον Πανιώνιο, Ανδρέα Γιαννιώτη, την Κασίμπασα. Η Τραμπζονσπόρ προηγούνταν στο σκορ με 4-0, όταν στο 82 ο προπονητής της πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον διεθνή επιθετικό.
Αυτός χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να φανεί επιδραστικός στο παιχνίδι και να περάσει την μπάλα στον Μπάρντι που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 (τελικό 1-5). Ο Τάσος Μπακασέτας, έπαιξε σε όλο το ματς, ενώ ο Κουρμπέλης ήταν εκτός αποστολής.
Hocam benim pic.twitter.com/PQRt7RrxOB
— Mustafaa (@Mustaafaa1967) September 2, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Επτά η Μπαρτσελόνα, «καρέ» οι Λίβερπουλ και Μπάγερν - Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις
- Δολοφονία στην Καλαμαριά: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 23χρονο κατηγορούμενο
- Παναθηναϊκός: Με Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις - Πότε ήταν το προηγούμενο ραντεβού με την πορτογαλική ομάδα
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ
- ΑΕΚ: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κλωναρίδη
