Μαρσέιγ: Ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό
Σκληρό τον χαρακτήρισε ο ισχυρός άνδρας της Μαρσέιγ.
Στη «ζημιά» που έκανε στη Μαρσέιγ ο αποκλεισμός της απ’ τον Παναθηναϊκό στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League αναφέρθηκε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια.
Ο «ισχυρός» άνδρας των Μασσαλών παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (4/9) το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Μπάμπο Μεϊτέ, μιλώντας τόσο για τα ματς με τους «πράσινους», όσο και για τους αγώνες που θα δώσει με την ΑΕΚ στον 2ο όμιλο του Europa League.
«Ο Μαρθελίνο έχει φέρει μεγάλη τάξη σε όσες ομάδες ανέλαβε στο παρελθόν. Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερο. Ο αποκλεισμός στο Champions League από τον Παναθηναϊκό είναι σκληρό πλήγμα, αλλά έχουμε άλλες υποχρεώσεις τώρα.
Ο όμιλος του Europa League είναι ένας σκληρός όμιλος. Η Μπράιτον είναι η αποκάλυψη της Premier League, ο Άγιαξ έχει ευρωπαϊκή παράδοση κι η ΑΕΚ έχει πολλή ένταση, είναι μια δυνατή ομάδα» τόνισε ο Λονγκόρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- EuroLeague: Τα πρώτα Power Rankings δείχνουν κυριαρχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
- Ζότα Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση»
- Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψαν πολλά - Το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα»
- Ράφα Μιρ: «Έχω πολύ όρεξη για δουλειά – Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρη»
- Μίλαν: Χιλιάδες άτομα για το τελευταίο αντίο στον Φράνκο Μπαρέζι
