Κώστας Μήτρογλου: Η ρήξη με τον προπονητή του και το πρόωρο «διαζύγιο»

Δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στην 6η κατηγορία της Γερμανίας ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο Αρης ήταν η τελευταία ομάδα στην οποία ο Κώστας Μήτρογλου έπαιξε σε επαγγελματικό και υψηλό επίπεδο. Αγωνίστηκε μόνο σε 9 αγώνες και πέτυχε 2 γκολ.

Αποχωρώντας από τον Άρη, σε ηλικία 34 ετών, ο Μήτρογλου έγινε μέλος του ερασιτεχνικού συλλόγου Rheurdt-Schaephuysen τον περασμένο Ιανουάριο, μένοντας εκεί μόνο έξι μήνες. Τον Ιούλιο εντάχθηκε στην SV Scherpenberg, που μετέχει στην έκτη γερμανική κατηγορία, αλλά κι εκεί η περιπέτεια έφτασε στο σύντομα στο τέλος της.

Μόλις δύο μήνες μετά την άφιξή του η συνεργασία με τον σύλλογο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας τελείωσε. «Στην αρχή ήταν πολύ θετικός, τα πρώτα τεστ πήγαν πολύ καλά και ο Κώστας προσαρμόστηκε καλά. Αλλά τις τελευταίες εβδομάδες τα πράγματα κινήθηκαν γρήγορα προς αυτή την κατεύθυνση. Σχεδόν κάναμε περισσότερα πρωτοσέλιδα από την Μπάγερν», είπε ο προπονητής του, Ραλφ Γκέμερ, στο τοπικό μέσο NRZ «αδειάζοντας» τον Έλληνα επιθετικό. Βλέπετε, ο Μήτρογλου ήρθε αρκετές φορές σε ρήξη με τον προπονητή του για το σύστημα της ομάδας και σιγά-σιγά πέρασε στον πάγκο παρά το γεγονός ότι στις πρώτες 4 αγωνιστικές σκόραρε 3 φορές.

Οι σχέσεις των δύο δεν αποκαταστάθηκαν και ο Μήτρογλου αποχώρησε και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εκτός αν αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτια μια και καλή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News