Σέρχιο Ράμος: Όσα είπε στους οπαδούς της Σεβίλλης για τις χειρονομίες ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε στη Σεβίλλη μετά από 18 χρόνια και… βρήκε μπροστά του τις χειρονομίες που έκανε στους οπαδούς της ομάδας ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε στη Σεβίλλη μετά από 18 χρόνια, και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την παρουσία του στην ομάδα της Ανδαλουσίας αναφέρθηκε τόσο στα όσα περιμένει όταν θα πάει ως αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου όσο και στις χειρονομίες που είχε κάνει στους φίλους της Σεβίλλης ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Έχω περάσει τη μισή μου ζωή στη Σεβίλλη και τη μισή μου ζωή στη Μαδρίτη, η καρδιά μου είναι κομμένη στα δύο κι ελπίζω μόνο να με δεχτούν με την ίδια αγάπη, που τρέφω κι εγώ γι’ αυτούς. Από τότε που ήρθα στη Σεββίλη, έχω δεχθεί πολλή αγάπη από τον κόσμο και θέλω να τους ευχαριστήσω. Αναγνώρισα και ζήτησα συγγνώμη από εκείνους που ένιωσαν ότι χειρονομίες μου ήταν λάθος. Το νεαρό της ηλικίας σε κάνει να κάνεις λάθη. Ελπίζω να με συγχωρήσουν. Τώρα ερχόμαστε όλοι να υπερασπιστούμε αυτή το σήμα κι ελπίζω να αλλάξω αυτή τη γνώμη σε αυτούς που τη διατηρούν μέσα από τις επιδόσεις και τους στόχους μου, είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News