Άρης Μεταγραφές: Σε καλό δρόμο του Λούκας Σάσα, ανακοινώνεται άμεσα ο Βέλεθ

Εurokinissi

Ο Άρης προχωράει τις επαφές με τον Βραζιλιάνο μέσο Λούκας Σάσα για την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Φραν Βέλεθ μέχρι το βράδυ

Ο Άρης πατάει γκάζι για να προλάβει την προθεσμία των μεταγραφών, καθώς θέλει να ολοκληρώσει τέσσερις με πέντε κινήσεις ακόμα.

Πέρα από τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, που βρίσκεται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις και θα ανακοινωθεί στη διάρκεια της αυριανής ημέρας, ο Άρης προχωράει δύο ακόμα υποθέσεις.

Η μία είναι του Φραν Βέλεθ, που έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και αναμένεται να ανακοινωθεί πιθανότατα μέσα στις επόμενες ώρες, δηλαδή μέχρι το βράδυ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Λούκας Σάσα, ο Άρης έχει μιλήσει πλέον μαζί του, έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον ίδιο και στον ατζέντη του και προχωράει με σταθερά βήματα. Η προσέγγιση έχει όπως έπρεπε να γίνει και πλέον αναμένεται η απάντηση του Λούκας Σάσα. Ο Άρης έχει σδε αναμονή δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, έχει ρίξει όμως το βάρος στον Βραζιλιάνο της Φορταλέζα, που ξέρει καλά τον Άρη και δεν θα χρειαστεί καν προσαρμογή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News