Ριβάλντο: Παίρνει μετοχές της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο γιος του
Ο Ριβάλντο προχωρά στην αγορά μετοχών της Φαρούλ Κοστάντζα στην οποία αγωνίζεται ο γιος του, στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο Γκεόργκε Χάτζι.
Ο Γκεόργκε Χάτζι ετοιμάζεται να πουλήσει μέρος των μετοχών που έχει στη Φαρούλ Κοστάντζα στον Ριβάλντο, με τον Βραζιλιάνο να θέλει να μπει στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο γιος του, Ριβαλντίνιο, και να την ενισχύσει με ποδοσφαιριστές από τη Βραζιλία.
Μεγαλομέτοχος της Φαρούλ Κοστάντζα είναι ο Γκεόργκε Χάτζι και αυτό δε θα αλλάξει. Ο βετεράνος άσος έχει το 80% των μετοχών και αναμένεται να πουλήσει το 105 αυτών στον Ριβάλντο. Στο μετοχολόγιο είναι κι ο Τσίπριαν Μαρικά που έχει το 20%.
Ο Χάτζι ήθελε ένα «συμπαίκτη», με τον Ριβάλντο να στοχεύει στο να ενισχύσει την ομάδα με ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
