Γιαν Εμβιλά: Συνεχίζει σε ομάδα και πρωτάθλημα... έκπληξη!

Ο Γιαν Εμβιλά παραμένει ελεύθερος στην αγορά, με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να πιέζει έτσι ώστε να τον υπογράψει.
Ο Γιαν Εμβιλά, μετά από μία τριετία στον Ολυμπιακό και πολλές επιτυχίες με τους «ερυθρόλευκους», αποχώρησε από το Λιμάνι.
Ο Γάλλος αμυντικός χαφ, παραμένει ελεύθερος στην αγορά, καθώς δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, όμως αυτό φαίνεται πως δεν θα αργήσει, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με το γαλλικό «Foot Mercato» η Αλ Σαμπάμπ πιέζει για να κλείσει τον 33χρονο μέσο. Μπορεί η αγορά της Σαουδικής Αραβίας να έχει κλείσει αλλά δεν υπάρχει περιορισμός για τους ελεύθερους.
Ενδιαφέρον για τον Εμβιλά υπήρξε και από ομάδες της Αγγλίας και της Γαλλίας, όμως ο 33χρονος δείχνει να προτιμά τη Σαουδική Αραβία, όπως άλλωστε και άλλα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Με τον Ολυμπιακό σε τρία χρόνια κατέγραψε 140 εμφανίσεις με οκτώ γκολ και επτά ασίστ.
🚨 Info : Yann M’Vila 🇫🇷
Si le mercato saoudien a fermé ses portes, Al-Shabab tente quand même de boucler l’arrivée de Yann M’vila.
Le milieu français est libre depuis son départ cet été de l’Olympiacos. https://t.co/xRMlZX1kvt
— Hanif Ben Berkane (@HanifBerkane) September 8, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Με Παυλίδη ξανά η Μπενφίκα - Προβάδισμα για Μπάγερν, Μπριζ, Φέγενορντ
- Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για Μουζακίτη, Κωστούλα για τις σειρήνες από το εξωτερικό
- Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ μέχρι τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός: Η πληγή με τον Αράο
- Mεϊτέ: Τι είπα στον Λουτσέσκου όταν με κάλεσε ο Παναθηναϊκός