Σιμόες - Λάζαρος: Αρπάχτηκαν για μια συνέντευξη - «Δεν είμαι Λάζαρος» - «Ήσουν... ρουφιάνος»

Μια συνέντευξη του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, Άντρες Σιμόες, που αναφέρθηκε στα χρόνια τηςΑΕΚ, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, στον οποίο αναφέρθηκε, με αποτέλεσμα να του απαντήσει μέσω των social media και μάλιστα με σκληρό τρόπο.

Ο Αντρέ Σιμόες από την Πορτογαλία όπου βρίσκεται, παραχώρησε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα «gazzetta» και αναφέρθηκε στην περίοδο φυσικά όπου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο τίτλος της συνέντευξης ήταν: «Δεν ήθελα να με θυμούνται σαν τον Λάζαρο, είχα πρόταση με τα τριπλάσια από τον ΠΑΟΚ».

Ο Πορτογάλος παίκτης ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι δεν θα πήγαινε ποτέ σε άλλη ελληνική ομάδα και ότι παρά το γεγονός ότι ήταν ελεύθερος, δεν ήθελε να στεναχωρήσει τον κόσμο της Ένωσης.

Η ατάκα αυτή, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε και την αντίδραση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που σε αυτόν αναφέρθηκε ο Πορτογάλος, με αποτέλεσμα ο παίκτης του Άρη να αντιδράσει και να απαντήσει μέσω των social media. Με λίγα λόγια ο Λάζαρος άφησε να εννοηθεί ότι ο πρώην συμπαίκτης του ήταν ο… ρουφιάνος των αποδυτηρίων!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News