Χάνσι Φλικ: Απολύθηκε από την εθνική Γερμανίας - Φαβορί ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν

Η Γερμανική ομοσπονδία απομάκρυνε τον Χάνσι Φλικ, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να είναι ο επικρατέστερος διάδοχός του.
Ο Χάνσι Φλικ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει την απόλυσή του!
Η βαριά ήττα στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με την Ιαπωνία αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των παραπόνων που είχαν οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας για την εικόνα της ομάδας, με την αποχώρησή του να έρχεται δύο χρόνια μετά την πρόσληψή του.
«Το συμβούλιο αποφάσισε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή στην ομάδα μετά τα πρόσφατα απογοητευτικά αποτελέσματα. Πρέπει να κοιτάξουμε το EURO που διοργανώνουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Για εμένα, ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις στη θητεία μου, διότι εκτιμώ πολύ τον Φλικ και τους συνεργάτες του. Αλλά η επιτυχία είναι ο πρώτος μας στόχος και έτσι η απόφαση αυτή ήταν αναπόφευκτη», δήλωσε ο πρόεδρος της γερμανικής Ομοσπονδίας, Μπερντ Νόιντορφ. Όσον αφορά τους πιθανότερους αντικαταστάτες, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποτελεί το φαβορί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
