LIGUE 1: Ρεκόρ πωλήσεων των εισιτηρίων για το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά, με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν την Κυριακή (29/8) και έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων.
Τρέλα προκαλεί το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν στην γαλλική Ligue 1. Ντεμπούτο που σχεδόν σίγουρα θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή (29/8) στον αγώνα Ρεμς-Παρί Σεν Ζερμέν στο «Stade Auguste-Delaune II», για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ήδη είχαν διατεθεί και τα 20.546 εισιτήρια, σχεδόν 10 ημέρες πριν από την αναμέτρηση. Σύμφωνα με τη Ρεμς, έχουν πραγματοποιηθεί διαδικτυακές αγορές εισιτηρίων «από τη Χιλή, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Αίγυπτο ή την Ινδία».
Και σε επίπεδο ΜΜΕ, τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την κατάσταση. Σύμφωνα με τη «L’Équipe», έχουν ήδη υπάρξει περισσότερα από 120 αιτήσεις για διαπίστευση, πολλές από το εξωτερικό, ειδικά από την Αργεντινή.
«Το ρεκόρ για έναν εντός έδρας αγώνα της Ρεμς ανέρχεται σε 113 διαπιστεύσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών των φωτογράφων, στις 2 Μαρτίου 2013, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφθηκαν το γήπεδο» εξήγησαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός: Αν το πρωτάθλημα κριθεί στο βάθος, έχουμε ντερμπάρα για δύο!
- UEFA: Στην Ελλάδα η 10η θέση του ranking - Τι σημαίνει για τον πρωταθλητή της σεζόν 2027-28
- NBA: Βαριά ήττα των Χιτ, εγκλωβίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας για την Euroleague και το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το πόλο
