Ρομέλου Λουκάκου - Τσέλσι: Τα κάστρα πέφτουν από μέσα...

Τι κι αν ανήκει στην Τσέλσι… Αυτό δεν εμπόδισε τον Ρομέλου Λουκάκου να βάλει… φρένο στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Ζερεμί Ντοκού, ο οποίος κατέληξε στη Μάντσεστερ Σίτι.
Αν πιστέψει κανείς τα λεγόμενα του διευθυντή ακαδημιών της Άντερλεχτ, Ζαν Κίντερμανς, η Τσέλσι θα πρέπει να πετάει… βελάκια στη φωτογραφία του Ρομέλου Λουκάκου!
Τι ισχυρίστηκε ο διευθυντής ακαδημιών της βελγικής ομάδας; Ότι ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν η αιτία που ο Ζερεμί Ντοκού αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Τσέλσι και να καταλήξει στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πλήρωσε 60 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.
Συγκεκριμένα, ο Ρομέλου Λουκάκου , ο οποίος πλέον αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρόμα, φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ζερεμί Ντοκού και να τον συμβούλεψε να μην προτιμήσει την Τσέλσι, έστω κι αν ο ίδιος ανήκει στην ομάδα του Λονδίνου! Κι αυτό έπαιξε τον ρόλο του στην τελική απόφαση του νεαρού Βέλγου, ο οποίος το 2020 από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ πήρε μεταγραφή για τη Ρεν.
Romelu Lukaku stepped in to stop Manchester City winger Jeremy Doku moving to Chelsea while still an Anderlecht player, claims academy director Jean Kindermans.
— Simon Phillips (@siphillipssport) September 11, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
