Παρασκήνιο: Ρεζίλεψαν την Ελλάδα Μπαλτάκος και ΕΠΟ

Φύσσας, Κωνσταντινίδης, Φιλιππούσης και Μπαλτάκος είναι υπεύθυνοι για τον εξευτελισμό της Εθνικής ομάδας. Γράφει «ο τρελός… του χωριού» στη SportDay της Τρίτης (12/09).

Τι μπορεί να πει κάποιος γι’ αυτούς που διοικούν την ΕΠΟ, αλλά και για εκείνους που πληρώνονται απ’ την ομοσπονδία; Σας έχω ενημερώσει πολλές φορές ότι οι άνθρωποι είναι ανεξάντλητοι και νομίζω ότι το αντιληφθήκατε μετά τον νέο εξευτελισμό με τις απουσίες τεσσάρων διεθνών από το ματς το Γιβραλτάρ επειδή, τάχα μου, συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες.

Στη Γαλλία, την Ολλανδία και την Ιρλανδία γελούν με την κατάντια της ΕΠΟ, καθώς έμαθαν ότι ο Πογέτ υποχρεώθηκε να αφήσει εκτός αποστολής τους Κουρμπέλη, Τσιμίκα, Μάνταλο και Σιώπη επειδή είχαν δεχτεί στο Αϊντχόφεν τη 2η κίτρινη. Μόνο που οι αντίπαλοί μας γνώριζαν ότι στα προκριματικά του Euro, ένας παίκτης μένει εκτός όταν συμπληρώσει τρεις κίτρινες. Οπως, βέβαια, γνώριζαν αυτή τη λεπτομέρεια σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Μόνο στην Ελλάδα υπέπεσαν σε γκάφα ολκής. Γιατί; Διότι ο Μπαλτάκος ασχολείται με τη διασφάλιση της αποζημίωσής του και για το πως θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες όσων τον στηρίζουν. Ο Φιλιππούσης ασχολείται με τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, την ποδηλασία και το κέντρο ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Θα σας πω αύριο τι έκαναν με τον Καπράλο, για να μη στενοχωρήσουν τον Μελισσανίδη.

Πάμε παρακάτω, όμως, διότι δεν φταίνε μόνο ο πρόεδρος κι ο CEO. Υπάρχουν κι ο Κωνσταντινίδης με τον Φύσσα. Ο Κωστάκης δεν μπορεί να ασχολείται μόνο με τα διαδικαστικά. Εχει κι άλλες δουλειές. Ερχεται σε επαφές με παίκτες και -ενίοτε- εντελώς συμπτωματικά με τους εκπροσώπους τους. Τηλεφωνεί, για παράδειγμα, στον Σαρίδη για να δει αν είναι καλά αγωνιστικά και ο Νίκος τού δίνει και τον Μαζιά για να πει μια καλησπέρα. Οσο για τον Φύσσα, ο Τάκης ήταν πάντα οπαδός του δόγματος που λέει ότι του φευγάτου η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ.

Εφτασε, όμως, η ώρα να γίνουν… φευγάτοι και οι τέσσερις!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News