ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Στη «Βασίλισσα» έως το 2027 ο Βαλβέρδε, με ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δις ευρώ!

Ο Ουρουγουανός μέσος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα παραμείνει στη Μαδρίτη για τα επόμενα 6 χρόνια, διπλασιάζοντας παράλληλα τη ρήτρα αποδέσμευσης, που ορίστηκε στο 1 δις ευρώ!
O 23χρονος μέσος Φεντερίκο Βαλβέρδε υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2027 και περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δις ευρώ! Εκτός από την σημαντική αύξηση των αποδοχών του, ο διεθνής Ουρουγουανός διπλασίασε το ποσό την αρχικής ρήτρας, ύψους 500 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του έληγε το 2025 αλλά τώρα η διοίκηση των «μερένγκες» τον «δένει» στη Μαδρίτη για πολλά χρόνια.
Η ανακοίνωση της «Βασίλισσας»:
«Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσία του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Ουρουγουανός μέσος παραμένει συνδεδεμένος με τον σύλλογό μας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027. Μετά την υπογραφή, έλαβε μια φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 2027».
? #Valverde2027 pic.twitter.com/gctswcq6T9
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) August 24, 2021
? #Valverde2027 pic.twitter.com/DLU4iSUwBo
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) August 24, 2021
O Ουρουγουανός κεντρικός μέσος την περασμένη σεζόν είχε 33 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League, πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτσελόνα - Άλμπα Βερολίνου 72-56: Και τώρα ο Σάρας ποντάρει στον Παναθηναϊκό για την πρωτιά
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 60-66: Τεράστιο «διπλό» και αγκαλιά με τον τίτλο οι «ερυθρόλευκες»
- Ολυμπιακός: «Μόνη λύση οι ανίκανοι και εντολοδόχοι να πάνε σπίτια τους»!
- Χεορχίνα Ροντρίγκεθ: Εξομολογήθηκε το πιο περίεργο μέρος που έκανε σεξ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
- Αναντολού Εφές - Βίρτους Μπολόνια 86-67: Όσο κερδίζει... ελπίζει να έρθει στο ΣΕΦ