ΑΡΗΣ: Μέχρι 3 Σεπτεμβρίου τα διαρκείας

Τη στήριξη του κόσμου μέσα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας περιμένει η ΠΑΕ Άρης

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν τις επόμενες μέρες την αντίδραση των φιλάθλων στις εντυπωσιακές μεταγραφές που κάνουν και προσοδοκούν σε οικονομική ενίσχυση μέσα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας

Είναι γεγονός πως η προπώληση δεν είναι ιδανική, ωστόσο στην Αλκμήνης ελπίζουν ότι με το φινάλε των διακοπών θα ανέβει κατακόρυφα η κίνηση. Πάντως όπως ενημέρωσαν τον κόσμο του Άρη, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου. Επομένως όσοι θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, θα πρέπει να το κάνουν μέσα στις επόμενες δέκα μέρες. 

Τα εισιτήρια με Λαμία

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (28/08, 20:00) και μάλιστα κατέβασε τις τιμές, σε σχέση με το τελευταίο φιλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ           1, 3                 10 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ              2                    15 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΕΣ           7, 9                 20 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             VIP                  25 ΕΥΡΩ

Για τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-20:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ (θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τα προηγούμενα παιχνίδια).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News