Γιώργος Καραγκούνης: Το φαγητό με τον Ιμπραχίμοβιτς και η φωτογραφία πριν το Ίντερ - Μίλαν
Η Ίντερ υποδέχθηκε την Μίλαν στο ντέρμπι «De la Madonnina», με τον Γιώργο Καραγκούνη να φωτογραφίζεται μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Μεάτσα.
Το ντέρμπι μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν συγκεντρώνει πάντα τα βλέμματα, αφού είναι ένα από τα πιο ιστορικά ματς παγκοσμίως.
Στο Μεάτσα μάλιστα, βρέθηκε και ο Γιώργος Καραγκούνης, που έφαγε μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στις σουίτες του γηπέδου, ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί.
Ο Καραγκούνης έπαιξε 36 ματς με την Ίντερ, ενώ έχει αγωνιστεί σε «derby de la madonnina», ενώ ο Ζλάταν έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
