Άρης: Δεν έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι, θα κάνει τον Οκτώβριο

Εurokinissi

Ο Άρης δεν έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι, καθώς οι προπονήσεις έγιναν στο προπονητικό του κέντρο στο Νέο Ρύσιο και εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μίνι προετοιμασία στο διάστημα της νέας διακοπής του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο. Συζητήθηκε η επιλογή της Κύπρου

Ο Άρης σταματάει τις υποχρεώσεις την 1η Οκτωβρίου στη Super League μετά το εντός έδρας ματς με την Κηφισιά και θα ξαναπαίξει την 21η Οκτωβρίου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό.

Έχει επομένως άπλετο χρόνο για να πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία, να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες και να μπολιαστούν τα νέα αποκτήματα και παράλληλα να δουλέψουν για να αποκτήσουν ομοιογένεια.

Ο Άκης Μάντζιος προσδοκά ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και βάσει πλάνου στο επόμενο διάστημα, ώστε ο Άρης να έχει την ευκαιρία να δουλέψει σκληρά στο διάστημα της νέας διακοπής λόγω εθνικών ομάδων και εκλογών.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει, έχουν κατατεθεί κάποιες σκέψεις και αν τελικά αποφασιστεί να γίνει προετοιμασία, έχουν πέσει και κάποιες επιλογές στο τραπέζι, ανάμεσα στις οποίες είναι και της Κύπρου, όπως έγραψε σήμερα η Sportday, όπου πήγαν πέρυσι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στη διάρκεια του Μουντιάλ.

Οι αποφάσεις θα παρθούν στο προσεχές διάστημα, καθώς θα πρέπει να γίνει και η σχετική έρευνα για εγκαταστάσεις, αλλά και για κάποια φιλικά παιχνίδια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News