Μαρσέιγ: Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe για το χάος στην αντίπαλο της ΑΕΚ

Μαρσέιγ: Το φοβερό πρωτοσέλιδο της Equipe για το χάος στην αντίπαλο της ΑΕΚ

Στην Μαρσέιγ η κατάσταση ξέφυγε με αφορμή την παραίτηση Μαρθελίνο από τον πάγκο και η Equipe αφιέρωσε το σημερινό της πρωτοσέλιδο!

Η Μαρσέιγ, που είναι εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League βιώνει μια δύσκολη κατάσταση.

Ο Μαρθελίνο παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία και στην επιφάνεια βγήκαν πολλά θέματα για την Μαρσέιγ. Η παραίτηση έγινε μετά την συνάντηση του προέδρου της Γαλλικής ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, με τους οπαδούς.

Σε αυτή ο πρόεδρος της Μαρσέιγ απειλήθηκε ακόμα και για την ζωή του, ενώ οι οπαδοί του ζήτησαν να παραιτηθεί, κάτι που απαίτησαν να γίνει και με άλλα μέλη του συλλόγου.

Μετά από ώρες η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, επισημοποίησε την αποχώρηση και του Λονγκόρια, αλλά και των Ριμπάλτα (τεχν. διευθυντής), Τεσιέ (οικονομικός διευθυντής), Ιριοντό (διευθυντής προπονητικού κέντρου).

Η Μαρσέιγ εξηγεί συγκεκριμένα ότι οι υποστηρικτές απείλησαν ότι θα κάνουν πόλεμο στους ηγέτες εάν δεν παραιτηθούν.

«Το διοικητικό συμβούλιο της OM πιστεύει σε μια διαφανή και τακτική σχέση με τους υποστηρικτές της και όλοι στο σύλλογο – παίκτες, προσωπικό και διοίκηση – θεωρούν ότι η κριτική είναι αναπόσπαστο μέρος του ρόλου και της τιμής της εκπροσώπησης της ΟΜ εντός και εκτός γηπέδου.

Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος δεν μπορεί να δεχτεί προσωπικές απειλές. Τα μέλη του δεν μπορούν να ανεχθούν μεμονωμένες επιθέσεις και οποιαδήποτε μορφή αβάσιμης δημόσιας δυσφήμισης. Μια σχέση που βασίζεται στον εκφοβισμό δεν μπορεί να εγγυηθεί τις ελάχιστες αποδεκτές προϋποθέσεις για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου το οποίο θα μπορεί να συνεχίσει να επενδύει στο μεταμόρφωση της Μαρσέιγ».

Την όλη κατάσταση στην ιστορική Μαρσέιγ αποτύπωσε το σημερινό (20/9) πρωτοσέλιδο της Equipe.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News