Μαρσέιγ: Παραδέχθηκε και επίσημα πως οι οπαδοί «έφαγαν» τον Μαρσελίνο

ΜΑΡΘΕΛΙΝΟ
EUROKINISSI

Η Μαρσέιγ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως προχωρά σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας λόγω των πιέσεων των οπαδών προς τη διοίκηση.

Ο Μαρθελίνο αποτελεί από το πρωί της Τετάρτης (20/9) και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Μαρσέιγ, με τον γαλλικό σύλλογο να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης την αποχώρηση του Ισπανού τεχνικού και του επιτελείου του. Ο Ίβηρας προπονητής ήταν ανυποχώρητος στην απόφαση που πήρε και ανακοίνωσε πριν από ένα 24ωρο στους παίκτες, παρά την προσπάθεια της διοίκησης να τον μεταπείσει. Η πολύ σοβαρή κρίση που σοβεί εδώ και μερικά 24ωρα στους Φωκαείς εκδηλώθηκε μετά τη συνάντηση που είχε η διοίκηση με ομάδες οργανωμένων οπαδών τη Δευτέρα, με τους οπαδούς να πιέζουν τους αξιωματούχους να παραιτηθούν, φτάνοντας σε απειλές και ύβρεις απέναντί τους.

«Η Μαρσέιγ θεωρεί ότι τα γεγονότα της 18ης Σεπτεμβρίου δεν επιτρέπουν στον Μαρθελίνο και το τεχνικό επιτελείο του να ασκήσουν το λειτούργημα υπό ομαλές συνθήκες. Λόγω αυτής της θλιβερής κατάστασης, ο Μαρθελίνο και το επιτελείο του δεν θα συνεχίσουν την αποστολή τους στην Ολιμπίκ. Δεδομένου του πλαισίου, ολόκληρος ο σύλλογος είναι εξαιρετικά απογοητευμένος που πρέπει να αντιμετωπίσει την αποχώρηση προπονητή και τεχνικού επιτελείου, οι οποίοι έφτασαν στη Μασσαλία μόλις στις 23 Ιουνίου και ήταν πλήρως αφοσιωμένοι στο σύλλογο, για εξωαθλητικούς λόγους» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται στο όμιλο της ΑΕΚ στο Europa League, μαζί με Μπράιτον και Άγιαξ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News